Firma STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ BRNO provozuje úklidové služby již 20 let pro mnoho významných zákazníků po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu. V oboru úklidové služby patří k profesionálům a používá nejmodernější účinné technologie a kvalitní čistící chemie, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Profesionální čištění markýz realizujeme ověřenou metodou a provádíme kvalitní impregnace markýz a slunečníků. 

Hloubkové čištění markýz

Čistíme látkové markýzy, plastové markýzy, slunečníky, rolety a jiné stínidla. Čištění markýz může být provedeno současně s mytím oken nebo jako samostatně realizovaná zakázka. Markýzy, rolety a slunečníky aj. stínidla pohlcují prach, nečistoty a bakterie obdobně jako kterékoliv jiné textilie (koberec, záclony, apod.), proto je třeba zajistit jejich čištění v pravidelných intervalech.

Usazený prach ničí strukturu látky či lamely a právě čištěním výrazně prodloužíte jejich životnost a hlavně propustnost pro světlo. Čím déle na markýzách či slunečnících a stínidlech ulpívá prach a mastnota, tím déle samozřejmě trvá proces čištění a odstranění. Velice důležitá je následná impregnace vyčištěných textilních materiálů, aby nedošlo k opětovnému zašpinění a ulpívání nečistot během venkovního či případně vnitřního používání a provozu.

Pro čištění a odstraňování hloubkových nečistot používáme kvalitní speciální čistící přípravky německé značky Bosch RTS. Speciální čističe jsou šetrné k životnímu prostředí a k materiálům s tím, že šetrný čistící přípravek pro důkladné a pravidelné čištění povrchů markýz je šetrný k barvám a povrchu textilie. U čištění je rozhodující chemický záběr speciální čistící chemie od toho se odvíjí konečný výsledek. Jak reaguje chemie a jaký je stupeň znečištění.

Precizní zbavení nečistot při čištění textilních markýz a slunečníků zajistí profesionální velmi účinná čistící chemie německé výroby Bosch RTS, která je nanesena na povrch markýzy, nechá se vsáknout do textilie a následně čistící proces pokračuje vykartáčováním celého povrchu markýzy jemnými kartáči. Po kvalitním vyčištění odsajeme všechny uvolněné nečistoty, hubicí s gumovými lamelami, která je napojena na výkonný vysavač, který má cca 2400 W. Tímto vysavačem jsou veškeré špíny a nečistoty perfektně z textilie odsáty a markýzy zůstanou téměř suché.

 

Impregnace markýz

Impregnace na Vašich markýzách a slunečnících zajistí dokonalou ochranu textilie a zároveň velmi účinně odpuzuje vodu, chemikálie, prach a další nečistoty, které textilie poškozuji. Používáme jen a pouze NANOIMPREGNACI jelikož ta jediná má dnes smysl a je založena na principu lotosového efektu s dlouhotrvajícím účinkem.

Vsaďte na NANOIMPREGNACI a hned poznáte, v čem se liší od klasických impregnací. Spojením nano částic s povrchem textilie je vytvořen absolutně spolehlivý ochranný mechanismus pro povrch. Pro kvalitně nanesenou impregnaci je důležité, aby se prováděla za pěkného dne a aby bylo bezvětří.

Firma STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ BRNO nabízí pro své zákazníky komplexní služby širokého spektra a to i služby umývání a čištění markýz ve formě výškových prací. Výškové práce provádíme pomocí žebříků, vysokozdvižných plošin, či horolezecké techniky. Vždy se snažíme uskutečnit ta nejrychlejší a nejekonomičtější řešení v provedení zakázky.

Pro výškové práce máme tým profesionálních pracovníků, kteří jsou pro tuto práci odborně vyškoleni. Náš tým horolezců má certifikace a školení dle platné vyhlášky § 134 odst. 2 a podle § 134c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. Zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a zdraví při práci. Svoji profesi provádějí již řadu let a striktně dodržují bezpečnost práce. Pro výškové práce využívají své zkušenosti a jsou schopni řešit práce ve výškách, které jsou pro jiné firmy neřešitelné.

Čištění a mytí markýz ve výšce jsme schopni zajistit po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu. Našim zákazníkům doporučujeme neodkládat čištění markýz, či slunečníků na několik let, neb zmíněné silné znečištění či zčernání textilie je zcela nevratný. Pokud budete pravidelně pečovat o Vaše markýzy, prodloužíte jim tak životnost a hlavně dlouhodobě udržíte zánovní vzhled. Vezměte na vědomí, že markýzy jsou silný lapač prachu a nečistot, proto je čistěte a udržujte pravidelně a budete mít radost čistoty Vašich markýz, které v mnoha případech jsou vybrány jako velice důležitý exteriérový doplněk.

Při dlouho nečištěných markýz jdou odstranit nečistoty hůř, a některé nejdou vůbec, to pokud se nechají látky zašpinit a zajít moc, dva a více let se nečistí. Je to hlavně problém agresivních městských spadů, které se zažerou do látky, když zde není impregnace. Impregnace chrání povrch proti pronikání špíny do struktury a stabilizuje barvy. Potom vždy majiteli doporučujeme, že by bylo dobré markýzy a slunečníky přelátkovat.

Ale, když potom majitel zjistí cenu nového přelátkování, tak skoro vždy v praxi čistíme a snažíme se uvést látky alespoň do uspokojivého stavu. Přelátkování je 3x až 4x dražší než čištění a impregnace. Takže z jednoduché kalkulace je patrné, že je výhodnější čistit a impregnovat nejméně každé dva roky. Když dáte nové látky, bude nutno opět každé dva roky čistit a impregnovat. Když vynecháte impregnaci, budou látky cca za 4 roky nevyčistitelné a u světlých látek i dříve. Taková je praxe. Jednotkové ceny máme dané včetně všech nákladů a dopravy. Fakturuje se na základě potvrzeného předávacího protokolu a dle skutečně odvedených m2.

 

Další činnosti mezinárodní firmy STROJOVÉ ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ BRNO

Provádíme tepování a strojové čištění koberců, strojové čištění podlah, voskování podlah, ruční tepování čalouněného nábytku, sedacích souprav, matrací, postelí, mytí a čištění oken a výloh, dále mytí a čištění oken a prosklených ploch ve výšce pomocí horolezecké techniky, nebo z hydraulických ramen montážních plošin jsme provedli na těchto adresách. U všech uvedených míst byl vypracován finanční návrh.

Mytí a čištění oken, rámů, parapetů, výloh, výkladců, oken a prosklených ploch ve výšce, práce mytí a čištění ve výšce, mytí a čištění oken pomocí horolezecké a slaňovací techniky, mytí a čištění oken pomocí hydraulických ramen montážních plošin, výškové práce mytí a čištění oken, skleněných a prosklených ploch ve výšce, skleněných tabulí, skleníků, zimních zahrad, prosklených budov a domů, parkovacích domů, obchodních center, výloh provozoven obchodních center a výloh v ulicích města, vitrín, prosklených schodišť, světlíků, luxferů, copilit, polykarbonátů, skleněných přístřešků, skleněných a prosklených stěn budov a provozoven, opaxitové obklady, log, poutačů, skleněných portálů, vývěsních štítů, skleněných podkladů log, prosklených a skleněných výtahů a zdviží, skleněných a prosklených zábradlí, zábran a plotů, skleněných a prosklených stropů a podlah, epoxidové podlahy – stěrky, zrcadel a zrcadlových stěn, mříží a rolet, hladkých stěn, skleněných světel a lustrů, všech rozvodů vody, klimatizace, elektřiny, plynu, odpadů nad prodejní plochou.

Sundání, stržení a odstranění z výloh, výkladců, oken a skleněných tabulí všech polepů, lepidel, silikonů, barev po přestavbách a rekonstrukcích prodejen a provozoven v obchodních centrech a na ulicích měst. Stržení a odstranění z výloh, výkladců, oken a skleněných tabulí folií, ochranných folií, samolepek, bannerů, reklamních polepů a polepů akcí.

Oškrábání a vyčištění barev a silikonů po rekonstrukcích výloh a zbytků lepidel po stržených polepech, foliích, polepech reklam a polepech akci korundovými žiletkami. Mytí a čištění oken, výloh a prosklených ploch po malování, řemeslech, malířích, rekonstrukcích, stavbě, přestavbě, výměně skel a výloh, před otevřením provozovny, při otevření nové provozovny a obchodu. Mytí a čištění oken v domácnosti, ve firmě, v obchodě, provozovně, v bytě, na domě a v rodinném domě.

Umývání a čištění plastových oken, kastlových oken, balkonových oken, ventilaček, střešních oken, neotvíratelných oken, skleněných stěn, výtahů, kanceláří, garážových vrat. Servisní mytí a čištění oken a výloh. Jednorázové mytí a čištění oken a výloh. Nárazové mytí oken, výloh, log, poutačů, vývěsních štítů, mříží, rolet, žaluzií, venkovních předokenních žaluzií, zrcadel, zrcadlových stěn, reklam, solárních panelů, výloh provozoven obchodních center. Naše služby provádíme po celé České Republice, Slovensku, Rakousku a Německu. Pokud Vás zajímají naše činnosti či potřebujete se poradit, prohlédněte si naše internetové stránky nebo nás přímo kontaktujte.

 

Start typing and press Enter to search